Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei: „SUA riscă să devină ultimul refugiu pentru cei senili”

Dmitri Medvedev, fost președinte și premier al Rusiei, acum vicepreședintele Consiliului de Securitate al țării, a susținut că „SUA riscă să devină ultimul refugiu pentru cei senili”.

În plin război declanșat de țara sa în Ucraina, cu atrocități comise de trupele rusești asupra civililor, Medvedev a acuzat Occidentul de atitudine criminală.

SUA riscă să devină ultimul refugiu pentru cei senili”, a susținut Dmitri Medvedev, unul dintre apropiații președintelui rus Vladimir Putin, citat de Reuters.

Moscova nu va permite niciodată ca Rusia să fie distrusă

Medvedev a acuzat apoi Statele Unite că au încercat „să umilească, să restricționeze, să dividă și să distrugă Rusia” și Occidentul că s-a comportat „de o manieră dezgustătoare, criminală și amorală”.

El a mai precizat că Moscova nu va permite niciodată ca Rusia să fie distrusă, așa cum urmărește Occidentul. Recent, Dmitri Medvedev a spus că „Rusia are forța de a-și pune toți inamicii obraznici la locul lor”. De asemenea, el a acuzat SUA că au alimentat o rusofobie „dezgustătoare” pentru a încerca să pună Rusia în genunchi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...