Victor Ciorbea, invitat duminica aceasta, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

„Ce ați făcut ca premier pentru copiii care învață la lumânare?”, „Ați amanetat România la FMI?”, „Ați fost Avocatul Poporului sau al PSD?”, „L-ați trădat pe Corneliu Coposu?”, sunt doar o parte din întrebările la care fostul premier va răspunde în această seară.

Fost premier al României și fost avocat al poporului, Victor Ciorbea va da curs tirului de întrebări pe care jurnalista Denise Rifai i le va adresa diseară, în cadrul emisiunii „40  de întrebări cu Denise Rifai”.

De profesie jurist, politicianul a lucrat ca magistrat în perioada comunismului, a fost profesor universitar și are un doctorat în drept economic. Imediat după Revoluția din ’89 Victor Ciorbea a devenit unul dintre liderii Sindicatelor Române și a gestionat patrimoniul moștenit al sindicatelor din perioada comunistă.

„Ați scăpat de închisoare ca prin urechile acului?”

„Ce ați făcut ca premier pentru copiii care învață la lumânare?”, „Ați amanetat România la FMI?”, „Ați fost Avocatul Poporului sau al PSD?”, „L-ați trădat pe Corneliu Coposu?”, „De ce sunteți arogant cu presa?”, „V-ați meritat salariul de parlamentar?”, „Sunteți dator vândut băncilor?”, „Ați scăpat de închisoare ca prin urechile acului?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care fostul premier al României, Victor Ciorbea, va trebui să răspundă în ediția de duminică a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 22:30, la Kanal D.

A fost primarul Capitalei, apoi premierul României

În anul 1996 a fost ales primar al Capitalei, dar a părăsit funcția după șase luni de mandat, devenind Prim-ministru. În anul 2012 a fost ales Senator în Parlamentul României, funcție pe care a deținut-o timp de doi ani, pentru ca apoi să fie ales Avocat al Poporului.

În plan personal, Victor Ciorbea este căsătorit de 44 de ani, are o fiică și doi nepoți.

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Iranul a lansat un atac cu drone asupra Israelului

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a anunțat, sâmbătă seara, că Iranul a lansat un atac cu drone împotriva țării sale. Potrivit declarațiilor israeliene, Iranul...

Vin luni grele pentru companiile din România! Falimentul bate puternic la...

Perspectivele economice destul de tulburi la nivel european, confirmate deja în Marea Britanie și Germania, au ridicat nivelul de alertă și în economia românească....