Victor Ponta e contact al unei persoane cu COVID-19

Victor Ponta a anunţat că îşi continuă campania electorală, deşi joi a avut contact direct cu o persoană confirmată vineri cu coronavirus.

Candidatul Pro România la şefia CJ Bacău, medicul Aurelia Ţaga a fost diagnosticată cu COVID-19, după ce una dintre colegele sale a fost şi ea diagnosticată. Ţaga declară că deocamdată este asimptomatică. Cu o zi în urmă, ea apare în mai multe fotografii, alături de liderul partidului Victor Ponta şi de primarul Bacăului Cosmin Necula, fără mască, însă afirmă că au renunţat la mască şi la distanţare doar cât a fost făcută fotografia, astfel că nici Ponta şi nici Necula nu corespund definiţiei date persoanelor considerate ”contact direct”.

Liderul Pro România a precizat presei că în timpul evenimentelor de campanie respectă toate regulile de prevenţie şi, chiar dacă apare într-o fotografie la o masă alături de persoana cu COVID-19, fără mască, acest lucru s-a întâmplat doar pentru câteva secunde, cât s-a făcut fotografia. “Din păcate aceste Alegeri NU trebuiau să aibă loc în aceste condiții/dar interesele electorale ale PNL și PSD sunt mai importante decât sănătatea publică!” , a scris Ponta pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...