Victor Ponta exclude o alianță cu PSD pentru alegerile parlamentare

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat, vineri, la Alba Iulia, că exclude o alianţă cu PSD pentru alegerile parlamentare, dar şi-ar dori o stângă unită pentru 2024.

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat într-o conferință de presă susținută la Alba Iulia că exclude o alianță cu PSD pentru alegerile parlamentare, însă și-ar dori o stângă unită pentru 2024.

„Nu am făcut Pro România ca să fie anexa nici a PSD, nici a altcuiva. (…) Eu nu exclud pentru 2024 o stângă unită, ar fi cazul să fie.

Dar nu poţi să te uneşti cu toată baronimea şi cu toţii profitorii. Dacă reuşeşte PSD-ul să se schimbe în bine, Doamne ajută! Dar până atunci, nu, nu se pune problema”, a spus Victor Ponta.

Totuși, președintele Pro România a recunoscut că va fi nevoie de o stângă unită modernă, susținând totodată că nu va fi niciodată un antipesedist.

„Acum nu se pune problema, dar poate, cine ştie, dacă se schimbă lucrurile în bine la un moment dat, putem să facem o alianţă pe stânga”, a subliniat Ponta.

Ponta: Noul PSD e vechiul PSD

Victor Ponta a declarat, la Digi24, faptul că nu s-ar întoarce la PSD în condițiile actuale, ci s-ar fi întors dacă social-democrații s-ar fi schimbat, precizând că ar trebui ca PSD să renunțe la „promovarea proștilor în funcții publice”.

„Noul PSD e vechiul PSD. A, că nu mai e Dragnea? Nu! Dacă mi se părea că se schimba PSD-ul, ciocăneam la ușă… Vă rog să mă primiți, mi se pare extraordinar… Nu m-aș întoarce”, a declarat Victor Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...