Victor Ponta prezice patru ani grei și răi după alegerile locale

Victor Ponta a spus la ieșirea de la urne că „după atâta scandal, cât a fost în ultima lună, ne așteaptă patru ani răi”.

Președintele Pro România, Victor Ponta, a votat în jurul orei 11, la alegerile locale.

„Nu am votat contra cuiva, am votat pro ceva și cred că după atâta ură și scandal din ultima lună o să ne aștepte patru ani destul de răi. Totuși, să sperăm că suntem sănătoși și să sperăm că în loc să ne ocupăm de alegeri o să ne ocupăm chiar de sănătate, de educație și de ceea ce este important pentru oameni”. 

În ceea ce privește procedura de vot, fostul premier a declarat că „în București și în orașele maru nu au cum să fie probleme, dar în același timp știți foarte bine că sunt 18.600 de secții de vot în țară în orașe sărace, în comune, la sate, unde nu sunt condițiile din centrul Bucureștiului și mi-e teamă că am riscat”.

La Alegerile locale 2020, care au loc astăzi, 27 septembrie, românii vor merge la urne pentru a-i vota pe cei care vor conduce administrația  din localitățile în care locuiesc. Secțiile de votare s-au deschis la ora 7:00. Alegătorii își pot exprima dreptul la vot până la ora 21:00, oră la care toate secțiile se închid. Pentru a-și putea exprima votul la alegerile locale, pe cetățenii trebuie să meargă la secțiile la care sunt arondați și să aibă la ei acte prin care să-și dovedească identitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...