Victor Socaciu a fost internat de urgență

Victor Socaciu – autor de muzică folk, realizator de emisiuni TV, fost parlamentar și diplomat – a fost internat, de urgență, la Spitalul Clinic de Nefrologie ”Carol Davila” din București.

Artistul ar avea probleme grave de sănătate de natură renală, după ce a suferit un transplant acum ceva timp. În aprilie 2021, Victor Socaciu a fost diagnosticat pozitiv cu virusul COVID-19 și a fost internat în spital timp de 3 săptămâni. Reamintim că fostul parlamentar suferă de diabet.

În luna august 2021, Victor Socaciu scria un mesaj pe pagina lui oficială de Facebook, în care le spunea prietenilor săi virtuali că se simte mai bine, deși se afla, în continuare, în covalescență. De asemenea, artistul a ratat evenimentul Brașov Folk Fest care a avut loc pe 28 august, potrivit playtech.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...