Victorie în lupta cu boala: Dan Ciotoi anunță că a învins cancerul

Publicat: 06 mai 2024, 13:41, de Vlad Stefan Orjan, în LIFESTYLE , ? cititori
Victorie în lupta cu boala: Dan Ciotoi anunță că a învins cancerul
Foto: AZnews.ro

După o perioadă dificilă marcată de diagnosticul de cancer la colon, celebrul cântăreț Dan Ciotoi revine triumfător, declarând că a învins boala. La finalul anului trecut, artistul a fost diagnosticat cu o formă severă de cancer, fiind nevoit să suporte trei intervenții chirurgicale în ultimele luni.

Cu toate acestea, grație intervenției prompte a medicilor și determinării sale, Ciotoi anunță acum că este în afara oricărui pericol și că se simte bine. Într-un interviu acordat pentru PlayTech, artistul a mărturisit că operația efectuată de către doctorul Marius Coțofană de la Spitalul Universitar din București a fost un succes, iar acum se poate bucura de sănătatea refăcută: „Cancerul e acum la coș, am scăpat de el definitiv.”

Descoperirea bolii a fost o experiență dramatică pentru Ciotoi. După un turneu în Germania, unde a abătutu-se de la dieta sa obișnuită, artistul a început să resimtă dureri abdominale severe. Cu toate acestea, diagnosticul a fost întârziat și greșit interpretat inițial, ceea ce a dus la o intervenție chirurgicală urgentă după ce a ajuns în cele din urmă la un alt spital.

După această experiență traumatică, Dan Ciotoi își exprimă recunoștința față de medicii care i-au salvat viața și își îndeamnă fanii să fie vigilenți și să acorde atenție semnelor pe care corpul le trimite. Pentru artist, această victorie asupra bolii este un motiv de bucurie și recunoștință, iar el promite să se întoarcă pe scenă și să continue să împărtășească muzica sa cu publicul său îndrăgit.