Victorie pentru echipa națională de tineret în Finlanda

Echipa națională de tineret a României a învins în această seară Finlanda în meciul disputat la Turku.

La meciul de debut al lui Adrian Mutu ca selecţioner, România U21 a deschis scorul prin Darius Olaru în minutul 21. Din nefericire Finlanda a egalat după doar câteva minute prin Mikael Soisalo pe fondul unui joc neconvingător al românilor.

În repriza secundă tineretul României a jucat mult mai bine și a profitat de o echipă a Finlandei complet debusolată care a reușit foarte rar să pună probleme în atac. Totuși, câteva dintre ocaziile Finlandei au fost majore, semn că apărarea lui Mutu nu este încă una solidă.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 3 – 1 în favoarea României, echipa noastră consolidându-și poziția a doua într-o grupă dominată de Danemarca. Golurile din a doua repriză au fost marcate de Mihăilă (minutul 57) și Ciobanu (minutul 85).

După șase jocuri, clasamentul grupeui H de calificare la Campionatul European U21 este condus de Danemarca (16 puncte), urmată de România (13 puncte), Finlanda (7 puncte), Irlanda de Nord (6 puncte), Ucraina (4 puncte) și Malta (1 punct).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...