VIDEO Ce cred românii despre invazia Ucrainei de către Rusia? În cine au cea mai mare încredere. Ne protejează apartenența la NATO?

Va invada armata Federației Ruse Ucraina? Este România în pericol? Cât de important este pentru securitatea noastră că suntem membru NATO? Sunt câteva dintre întrebările pe care echipa de jurnaliști Puterea.ro le-au pus mai multor cetățeni obișnuiți, luând ”pulsul străzii”. Puteți urmări în clipul de mai jos ce cred românii.

https://youtu.be/4PMT8HJl3NQ

Aflată la câteva sute de kilometri de zona de conflict dintre Rusia și Ucraina, România nu ar părea ferită la prima vedere în totalitate de efectele posibile pe care le-ar putea produce o eventuală escaladare a conflictului. Totuși, apartenența la NATO rămâne cel mai important reper de securitate pentru România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...