VIDEO – CONFLICT între Cîțu și Simion pe holurile Parlamentului. Simion: Cîțule, trebuie să te educ! / Liderul AUR NU a participat la întâlnirea dintre Ciolacu și Cîțu!

Tumult pe holurile Parlamentului în ziua în care protestatarii au pătruns în curțile celor două camere ale legislativului. George Simion și Florin Cîțu au avut mai multe șicane în urmă cu puțin timp, după ce în media apăruse înformația potrivit căreia liderul AUR s-ar fi întâlnit cu liderii PNL și PSD. Surse din PSD au declarat în exclusivitate pentru Puterea.ro că liderul AUR nu a participat la întâlnirea de la Parlament.

Florin Cîțu și Marcel Ciolacu au avut o întâlnire în urmă cu puțin, iar după terminarea acesteia, președintele PNL a fost întâmpinat la ieșirea din biroul președintelui Camerei Deputaților de George Simion. Între cei doi s-a iscat un scurt conflict după ce Simion l-a făcut pe Florin Cîțu mincinos. ”Cîțule trebuie să te educ”, au fost cuvintele lui Simion către liderul PNL după ce Florin Cîțu a răspuns jurnaliștilor că asumarea răspunderii pe legea certificatului verde e o decizie a Guvernului. Legat de evenimentele din cursul dimineții, liderul PNL a spus că responsabilitatea nu o poartă ministrul de Interne, ci instituțiile care se presupune că veghează la securitatea instituțiilor statului. Sunt de acord cu libera exprimare cât timp se respectă Constituția dar ”cei care au instigat oamenii trebuie să răspundă, dacă sunt printre noi, ei trebuie să răspundă”, a declarat Florin Cîțu, făcând aluzie la liderul AUR care îl șicana în acele momente.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole