Gabriela Firea și Florentin Pandele, dans nocturn în Voluntari

Familia de primari Gabriela Firea – Florentin Pandele a surprins aseară printr-o postare pe Facebook în care dansează pe ritmurile melodiei Jerusalema.

O postare de pe pagina Gabrielei Firea, actual primar și, totodată, candidat la Primăria Capitalei a stârnit zeci de comentarii pe Facebook. Profitând de lipsa copiilor de acasă, cei doi au încins un dans în curtea casei din Voluntari.

„Am răspuns prompt provocării prietenilor – Jerusalema, varianta «singuri acasă”!”, a scris edilul Bucureștiului invitând și prietenii să facă același lucru. „Cine intră în joc? Postați 1-2 minute de dans pe melodia anului! E sâmbătă seara și, peste mai puțin de două ore, începe onomastica Sfântului Alexandru! La mulți ani, Alexandra! La mulți ani, Alexandru!, a scris Gabriela Firea.

Cu doar câteva ore mai devreme, ea menționa și că ea și soțul său, Florentin Pandele, se află singuri acasă pentru că și-au trimis copii la mare. „Copiii la mare, noi acasa.. Păi, e corect?”, menționa Firea.

„Facem legătura între Nordul și Sudul Capitalei”

Tot ieri, dar dimineață, primarul Bucureștiului se lăuda că face legătura între Nordul și Sudul Capitalei „prin șantierele deschise și prin lucrările deja finalizate”.

Mai mult chiar, Gabriela Firea menționa că a „finalizat toate proiectele mari găsite blocate acum patru ani. Pe podul de la Nicolae Grigorescu se circulă deja, iar celebrul Pod Ciurel va fi dat în folosință până la începerea școlilor. Am deschis șantiere noi, unele obiective fiind terminate deja în scurt timp. Noua șosea Fabrica de Glucoză e un ajutor real pentru șoferi. Așa va fi și Pasajul de la Doamna Ghica sau lărgirea bulevardului Prelungirea Ghencea”.

Citește și:

VIDEO: Aici

https://www.facebook.com/watch/?v=313482076766101&extid=4obJwK6K8TtQ8GOi

3 COMENTARII

  1. Redescoperim zilnic frumoasa țigănie din PSD. Politica aceasta dâmbovițeană este una foarte murdara si infecta care iți otrăvește zilnic viata . TU ca cetățean cinstit si onest al tarii si al Bucureștiului… aștepți după confort si civilizație ? Mda.

  2. Omul care a tot urcat calcand peste cadavre si princiipii nu poate avea caracter,demnitate si responsabilitate fata de cetateni.Firea si Pandele ,doi exponenti a celor parveniti prin minciuna ,ipocrizie ,furt si jaf, A le acorda votul pentru alti patru ani,unor imbuibati si spagari inseamna o crima facuta in vazul lumii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...