VIDEO – Marcel Ciolacu, extrem de surescitat din cauza implementării certificatului verde: Nu s-a luat vreo decizie în coaliție!

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a ieșit vizibil iritat după ședința solemnă dedicată eroilor Revoluției, din cauza problemelor pe care le comportă implementarea certificatului verde care ar avea probleme de constituționalitate. Ciolacu i-a numit ”mincinoși” pe colegii de partid care au spus că acesta va deveni obligatoriu.

”Certificatul trebuie să respecte Constituția. Nu este luată o decizie în coaliție astfel încât să vă prezentăm ceva. Este o OUG în vigoare în ce privește certificatul  verde. Dacă proiectul nu aduce nimic nou nu are sens să mergem cu un proiect care nu aduce nimic nou. Ministrul a venit cu o propunere care are o latură de specialitate și o latură astfel încât să nu încălcăm Constituția (…) Acum două luni vă spuneam că nu este suficient certificatul verde. Este nevoie să venim și cu o nouă organizare în spitale, trebuie să venim cu un stoc de antivirale pentru acest nou val cinci. În ceea ce privește încălcarea Constituției, avem specialiști pentru asta. Domnul Rafila, la fel ca și mine, sunt ferm convins că este de acord să nu încălcăm Constituția României (…) Nicioadată nu s-a pus problema vaccinării obligatorii (…) Cred că propunerea domnului Rafila ca certificatul să se facă în funcție de incidență și câtă presiune este pe ATI este cea mai bună”, a declarat Marcel Ciolacu joi.

Marcel Ciolacu – președintele PSD spune că nu s-a vorbit niciodată despre obligativitatea vaccinării și i-a numit ”mincinoși” pe parlamentarii din coaliție care au pus problema astfel. În privința certificatului covid la locul de muncă, liderul PSD spune că nu s-a luat încă o decizie în coaliție asupra conținutului acestuia.susține că implementarea certificatului la locul de muncă ar avea probleme de constituționalitate: „Nu s-a luat nicio decizie în coaliție”, a spus liderul PSD

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole