Viitor mire jefuit de viitoarea mireasă

S-au cunoscut, pentru că sunt englezi de la Londra, într-un bar londonez și a părut că e dragoste mare. El, bărbat matur, la 40 de ani. Ea, mai tânără, pe la 25. În numai câteva zile, femeia a făcut primul pas și l-a cerut în căsătorie.

Bărbatul a zis da, e de acord și, împreună, au decis să facă nunta la Roma. Discret. Intim. Cu persoane puține. Dar să se bucure de peisajul mirific din Cetatea Eternă. Toate bune și frumoase.

Cei doi s-au dus în aeroportul Heathrow din Londra ca să ia avionul spre destinația aleasă. Numai că, visul frumos s-a terminat înainte să înceapă. Tânăra l-a jefuit pe bărbat de 5000 de lire sterline și de toate bagajele și a dispărut.

Asta s-a întâmplat în timp ce el s-a dus la toaletă și ea a rămas afară, să-l aștepte. Buimăcirea bărbatului a fost maximă, când a constat că aleasa inimii sale nici nu mai e, nici nu mai răspunde la telefon.

Totuși, a anunțat poliția. Imediat au început căutările. Dar viitoarea mireasă n-a fost găsită. Ipotezele sunt fie că a plecat din aeroport, înapoi, în oraș, fie că a reușit să ia alt avion, spre altă țară. Cercetările continuă.

Întâmplarea aceasta este relatată de ziarul britanic The Sun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...