Vine în România: Serialul ucrainean „Sluga poporului”, în care preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, are rol principal (VIDEO)

Pro TV a cumpărat serialul ucrainean „Servant of the People” – „Sluga poporului”, în care preşedintele Ucrainei Volodimir Zelenski joacă rolul principal, anunţă TVmania.

Anunţul a fost făcut de către compania care a vândut licenţa serialului mai multor radiodifuzori importanţi, printre care şi Pro TV, scrie paginademedia.ro.

În calitate de distribuitori internaţionali ai serialului „Servant of the People”, creat de preşedintele Zelenski şi care îl are în rol principal, poziţia Eccho Rights este că cel mai bun sprijin pe care industria globală de televiziune îl poate oferi Ucrainei astăzi este să împărtăşească această poveste”, a anunţat distribuitorul Eccho Rights, pe pagina sa de Instagram.

„În slujba poporului” este o comedie document care arată parcursul unui om normal ce-şi dezvoltă rolul de lider eroic şi adorat. Profesorul modest şi umil, Vasily, personaj interpretat de Volodimir Zelenski, este surprins de camerele de filmat extrem de furios pe situaţia mizerabilă a ţării sale. Video-ul devine viral după ce un elev decide să-l posteze pe Youtube. Reacţia virulentă a acestuia îi aduce un val imens de simpatie, iar populaţia se mobilizează şi strânge bani pentru a finanţa campania acestuia de a accede la cea mai înaltă funcţie din stat. Pe care o câştigă!

În urma succesului uriaş al serialului

Seria urmăreşte noua viaţă a profesorului Vasili, un preşedinte atipic, care decide să nu-şi schimbe deloc traiul, să locuiască în continuare în apartamentul părinţilor lui, să împrumute bani de la prieteni până la finalul lunii şi să meargă cu bicicleta la serviciu – doar că acum job-ul lui este de a fi cel mai puternic om din ţară.

În urma succesului uriaş al serialului, actorul principal, Volodimir Zelenski, şi-a anunţat intenţia de a candida la preşedinţie, în cadrul alegerilor din 2019. Zelenski a ajuns să conducă Ucraina după o victorie zdrobitoare în urma unui val de nemulţumire a alegătorilor faţă de regimul anterior şi a unei campanii care promite încetarea corupţiei împotriva căreia luptă şi personajul interpretat în serial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...