Violențe în mediul rural din județul Giurgiu. Trei bărbați arestați după agresarea unui copil și a unei femei

Trei bărbați din Clejani (jud. Giurgiu) au ajuns după gratii, în urma unor acțiuni violente; doi dintre ei au bătut un elev într-o școală din comună, iar cel de-a treilea și-a sechestrat și lovit concubina.

Primul caz a fost înregistrat joi, 31 martie, când poliţiştii din Mihăileşti au fost sesizaţi prin apel 112 de către un cadru didactic al unei şcoli gimnaziale din localitatea Podul Doamnei, judeţul Giurgiu că un părinte al unui elev a agresat fizic un elev de clasa a VII-a.

„În baza sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au constatat faptul că la data de 31 martie un elev de clasa a VII-a ar fi avut un conflict verbal cu un alt elev în clasa a V-a, în pauza dintre ore. Elevul de clasa a V-a i-a relatat tatălui său cele petrecute, ulterior acesta şi încă un bărbat au intrat în incinta şcolii şi l-ar fi agresat fizic pe elevul de clasa a-VII-a”, se precizează într-un comunicat de presă al IJP Giurgiu.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, persoanele bănuite de comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe au fost identificate ca fiind doi bărbaţi de 33, respectiv 35 de ani, ambii din comuna Clejani, judeţul Giurgiu.

Aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propuneri procedurale. După doar o zi, polițiștii se confruntau cu un nou caz de violență, având ca autor tot un bărbat din Clejani.

Potrivit IPJ Giurgiu, poliţiştii din Mihăileşti au fost sesizaţi, vineri, prin apel la 112, de către o femeie de 31 de ani, din satul Neajlov, că în seara zilei de 31 martie 2022, ora 20,00, a fost luată cu forţa de către fostul concubin, agresată fizic, fiind adusă la domiciliu în dimineaţa zilei de 1 aprilie.

„În baza sesizării, poliţiştii Secţiei nr. 6 Mihăileşti s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă, în sensul că fostul concubin, un bărbat de 37 de ani, din comuna Clejani, judeţul Giurgiu ar fi agresat-o fizic într-un autoturism, apoi i-ar fi distrus telefonul mobil, continuând să o agreseze fizic într-o zonă împădurită, până în dimineaţa zilei de 1 aprilie 2022”, precizează sursa citată.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propuneri procedurale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...