Violeta Alexandru a demisionat din grupul parlamentar al PNL

Deputatul Violeta Alexandru a anunţat, miercuri, că demisionează din grupul parlamentar al PNL şi devine parlamentar neafiliat, după ce în cursul dimineții a demisionat din grupul PNL de la Senat senatorul Ion Iordache.

Am luat decizia să mă alătur colegilor mei, despre care deja ştiţi că s-au dezafiliat, şi să rămân alături de ei un om liber, asumat, un om care spune lucrurilor pe nume„, a spus Violeta Alexandru, la Parlament.

Ea a criticat faptul că PNL nu va merge la consultările de la Cotroceni cu o propunere de premier și a pledat pentru refacerea coaliției cu USR și UDMR.

Soluţia pentru a guverna corect România este la îndemâna noastră şi aceea este refacerea coaliţiei cu USR PLUS şi UDMR„, a afirmat Violeta Alexandru. Ea a arătat că senatorii şi deputaţii PNL care au demisionat din grupurile parlamentare şi au devenit neafiliaţi se vor poziţiona pe fiecare proiect venit de la Guvern.

Demisie și la Senat

Și senatorul Ion Iordache a anunţat în plen, că a demisionat din grupul liberal, va activa, în continuare, ca parlamentar neafiliat şi rămâne „deocamdată” membru PNL.

Sunt senator al Circumscripţiei 20 Gorj. Sunt aici pentru a vă anunţa demisia mea din grupul senatorial PNL. Voi rămâne senator neafiliat, dar voi fi, deocamdată, în continuare, membru PNL„, a informat, de la tribuna Senatului, Ion Iordache.

El a afirmat că actuala conducere a PNL ia decizii fără să îşi consulte parlamentarii.

Vreau să justific această demisie. În primul şi primul rând, este vorba de modul în care conducerea PNL a ales să comunice cu noi parlamentarii şi să colaboreze. Deciziile sunt luate fără consultare. Eu reprezint interesele oamenilor care m-au trimis aici şi nu ale unui grup care a preluat frâiele puterii în partid şi lucrează doar pentru interesele lor personale. Vă mulţumesc şi sper să colaborăm bine în continuare„, a spus Iordache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...