Violeta Alexandru: Mor oameni sub guvernarea noastră. Ce ruşine să ne tot găsim scuze!

Deputatul PNL Violeta Alexandru a comentat, într-o postare pe Facebook, tragedia de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, ea criticând dur actuala guvernare, despre care spune că nu mai are nicio scuză şi menţionând că în sistemul public, mereu e de vină altcineva.

”Dacă aud, din nou, că s-a trimis Corpul de control după care se aşterne tăcerea, înnebunesc. Ca să o spun pe româneşte. Nu se întâmplă nimic serios. Asta cred. Nu dorim să deranjăm sistemul public, în profunzimea problemelor acestuia. Unul se acoperă pe altul. Nimeni nu răspunde, de fapt. Dar Şefi, de spitale, de orice, se bat să fie. Fără pic de abilităţi manageriale. După care, atunci când se întâmplă ceva, e de vină oricine altcineva”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

Ea mai spune că ”nu avem simţul răspunderii individuale în România”, iar ”în sistemul public e jale”.

”Peste toate acestea, să nu uităm deciziile luate din presiunea pilelor/relaţiilor. Când se întâmplă o tragedie, pe moment e mare agitaţie (ai zice că se schimbă ceva, în fond trăim cu speranţe), pe urmă presa se mută la alt subiect şi, de fapt, nu se schimbă nimic pe fond. În sistemul public, mereu e de vină altcineva. Bani publici sunt în România. Sunt gestionaţi prost. Se anunţă mari şi sofisticate achiziţii de noi tehnologii şi nu se găsesc bani de prize, de clanţe, de becuri”, a mai spus fostul ministru al Muncii.

Violeta Alexandru scrie că ”ţara asta se duce de râpă pentru că ne credem sofisticaţi, ne jigneşte să facem curăţenie, ordine la nivelul lucrurilor simple”.

”Am intrat la guvernare de ceva vreme. Nu avem nicio scuză. Încă ne mai putem trezi. Cu intenţii şi orgolii, cu răutate şi fudulie, nu se va face treabă. Mor oameni sub guvernarea noastră. Ce ruşine să ne tot găsim scuze. Condoleanţe!”, spune ea în finalul postării.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...