Viu sau mort: Ce se întâmplă dacă Zelenski este răpit sau asasinat

Unii dintre analiștii internaționali iau în calcul ceea ce este mai rău, în ceea ce privește conflictul Rusia-Ucraina. Mai exact ce se întâmplă dacă președintele Ucrainei o să fie ucis sau capturat. Cu cine ar putea fi înlocuit Volodimir Zelenski?

onform Constituţiei ucrainene, în cazul în care Volodimir Zelenski o să fie capturat sau chiar ucis de către ruși, cel care preia atribuţiile lui este preşedintele Parlamentului. Mai exact, în cazul unei astfel de tragedii, la conducere o să vină Ruslan Stefanciuk, un fost consilier important al lui Volodimir Zelenski.

Stefanciuc este unul dintre cei mai apreciați de către cetățenii ucraineni, imediat după Volodimir Zelenski, fiind întotdeauna implicat, potrivit CNN.

Ucrainenii au un plan pentru a asigura continuitatea guvernării, într-un fel sau altul, dacă președintele Volodimir Zelenski este ucis, a precizat secretarul de stat american Antony Blinken”, la CBS, potrivit CNN. „Ucrainenii au planuri făcute, despre care nu voi vorbi și legat de care nu voi da detalii, pentru a asigura continuarea guvernării într-un fel sau altul, și o să mă opresc aici”, a mai pus Blinken, la CBS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...