Vlad Voiculescu susține că ar putea fi nominalizat din nou de USR PLUS pentru funcția de ministru al Sănătății

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a declarat că ar putea fi nominalizat din nou de Alianța USR-PLUS pentru funcția de ministru al Sănătății, considerând că nu există niciun motiv pentru care USR-PLUS să nu îl propună în Coaliție.

În cadrul unui interviu pentru Europa FM, Vlad Voiculescu a vorbit despre necesitatea unei schimbări în sistemul sanitar. Întrebat dacă este posibil să fie tot el propunerea Coaliției pentru ministerul Sănătății, Voiculescu a spus că este o variantă.

„Da, eu n-am văzut încă argumente prin care această variantă să fie complet scoasă de pe masă”, a spus Vlad Voiculescu.

Întrebat dacă la negocierile de astăzi din coaliție USR PLUS va merge cu propunerea ca el să fie din nou ministrul al Sănătății, Voiculescu a răspuns că „asta e treaba Coaliției”.

„Dincolo de asta, nu e o funcție de care să mă agăț și, în general, nu o să mă agăț de funcții. Dar, USR PLUS are niște lucruri de făcut în Sănătate”, a mai declarat fostul ministru al Sănătății.

Vlad Voiculescu a declarat că demiterea sa din funcție nu a venit în urma unei analize a premierului. Fostul ministru mai admite că i-ar fi greu să lucreze cu premierul Florin Cîțu, căruia Alianța USR PLUS i-a retras sprijinul politic.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...