Vladimir Putin, acuzat de PPE de crime de război

Partidul Popular European spune că invazia Ucrainei de către Rusia este o crimă internațională și susține, împreună cu Parlamentul European, sancțiuni severe „care vor asigura că Kremlinul va fi tras la răspundere pentru acțiunile sale”.

„Invazia Ucrainei de către Rusia este o crimă internațională. Grupul PPE și Parlamentul European sprijină sancțiuni severe care vor asigura că Kremlinul va fi tras la răspundere pentru acțiunile sale. Suntem alături de Ucraina”, arată un mesaj al grupului Partidului Popular European.

Potrivit informațiilor Reuters din această dimineață, aproape 200 de ucraineni, inclusiv trei copii, au fost uciși ca urmare a „agresiunii ruse”.

Această informație a fost raportată inițial de Interfax, citându-l pe ministrul ucrainean al sănătății Viktor Lyashko.

El a spus că 1.115 persoane au fost rănite, inclusiv 33 de copii. Nu era clar dacă se referea doar la victimele civile.

Anterior, primarul Kievului, Vitali Klitschko, a declarat că 35 de persoane, inclusiv doi copii, au fost rănite în luptele din capitală peste noapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...