Vladimir Putin instaurează lege marțială în teritoriile anexate din Ucraina

Președintele rus Vladimir Putin a ordonat, miercuri, instaurarea legii marțiale în patru teritorii ucrainene Donețk, Lugansk, Kerson și Zaporojie, anexate în luna septembrie de Moscova, transmite Europe 1.

Vladimir Putin a anunțat această măsură în cadrul unei reuniuni a Consiliului său de securitate, difuzată la televiziune.

„Am semnat un decret privind introducerea legii marțiale în aceste patru entități constitutive ale Federației Ruse (regiunile Luhansk, Donețk, Herson și Zaporojie). Acesta va fi trimis imediat spre aprobare Consiliului Federației și Duma de Stat”, a declarat Putin.

Kremlinul a publicat apoi un decret care anunță intrarea în vigoare a legii marțiale în aceste teritorii începând de joi de la miezul nopții, mai transmite Europe 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...