Vladimir Putin intră în izolare din cauza COVID-19

Vladimir Putin urmează să se autoizoleze după ce a fost detectat COVID-19 în anturajul său, a anunțat marți Kremlinul, potrivit Reuters.

Președintele rus Vladimir Putin nu se va deplasa în Tadjikistan în această săptămână pentru întâlnirile regionale de Securitate.

Putin, în vârstă de 68 de ani, urma să se deplaseze în Tadjikistan pentru reuniuni la nivel înalt ale alianțelor regionale CSTO și SCO, având în atenție deteriorarea rapidă a securității în Afganistan.

Kremlinul a anunțat că Putin l-a sunat pe președintele tadjik Emomali Rakhmon pentru a-i explica faptul că nu poate călători din cauza izolării, dar că va participa la reuniuni prin videoconferință.

Putin a spus că, din cauza unor cazuri de coronavirus în anturajul său, trebuie să respecte un regim de autoizolare pentru o anumită perioadă de timp”, a precizat Kremlinul.

Vladimir Putin s-a vaccinat în această vară cu serul anti-coronavirus Sputnik-V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Denunț exploziv la Parchetul General privind mafia din Craiova

Un om de afaceri din Craiova a făcut la începutul acestui an un denunț exploziv la fostul procuror general Gabriela Scutea privind aranjamentele și...