Vladimir Putin, mesaj de felicitare armatei ruse: Ați dovedit în mod repetat în practică că sunteți gata să acționați cât mai eficient

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a transmis duminică dimineață un mesaj de felicitare armatei rusei în ciuda faptului că presa internațională scrie despre eforturile acesteia de a intra în Kiev, și despre pierderile suferite. Kievul a rezistat eroic pentru a treia noapte la rând atacurilor rusești.

Mesajul lui Putin, publicat de RT:

„Ați dovedit în mod repetat în practică că sunteți gata să acționați cât mai eficient, clar și competent în orice condiții dificile, să rezolvați cele mai dificile și responsabile sarcini și să vă îndepliniți întotdeauna cu onoare datoria militară de a vă proteja țara natală și cetățenii noștri, pentru a asigura interesele naționale ale Rusiei.

Tradițiile eroice ale forțelor speciale au fost înscrise în istoria de secole a armatei noastre, în timpul Marelui Război Patriotic și au continuat, întărite în Afganistan, în multe puncte fierbinți, în timpul lichidării bandelor teroriste din Caucazul de Nord și Siria.

Vreau să mulțumesc comandamentului, personalului forțelor de operațiuni speciale, veteranilor unităților pentru loialitatea față de jurământ, pentru serviciul impecabil în numele poporului Rusiei și al marii noastre Patrie.

Mulțumire specială celor care în aceste zile își îndeplinesc eroic datoria militară în cadrul unei operațiuni speciale de asistență republicilor populare din Donbass”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole