Vlăduța Lupău, declarată moartă pe TikTok. Mesajul transmis de artistă: Lumea a atins nivelul maxim de prostie și răutate

Publicat: 25 ian. 2022, 17:16, de Puterea.ro, în LIFESTYLE , ? cititori
Vlăduța Lupău, declarată moartă pe TikTok. Mesajul transmis de artistă: Lumea a atins nivelul maxim de prostie și răutate

Vladuța Lupău a fost victima unei postări false de pe TikTok. Utilizatorii platformei i-au înscenat moartea. Vestea tragică a făcut înconjurul lumii și a ajuns la rudele interpretei.

Văzând aceste lucruri, Vlăduța Lupău a transmis un mesaj extrem de dur pe Instagram. Ea spune că „TikTok-ul a atins un nivel maxim de prostie și răutate”.

 „Știam că pe TikTok lumea a atins nivelul maxim de prostie și răutate, și acolo orice prost cu orice prostie face vizualizări și adună inimioare. Cu siguranță cine a postat așa ceva a căutat faimă pe TikTok și din păcate am impresia că e un vreun copil. Și asta e grav. Și tot din păcate, generația se duce în această direcție, care se educă de pe TikTok, pentru că acolo petrece ore în șir”, a explicat Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

Mai mulți tineri au publicat imagini cu Vladuța Lupău și au scris „Odihnește-te în pace”. Vedeta a fost furioasă atunci când a aflat  că cineva a declarat-o moartă pe rețelele de socializare.

„Acolo devine un om vedetă, acolo o piesă devină bună, acolo e hate-ul la el acasă. Jocurile și vizualizările nu sunt despre sănătate și despre faptul că cineva a murit. Îmi e scârbă”, a adăugat vedeta.