Păcăleală de 1 Aprilie! Volkswagen nu va schimba numele diviziei americane în Voltswagen

Unitatea americană a grupului Volkswagen a emis un comunicat de presă fals, susținând că își va redenumi operațiunile din SUA drept „Voltswagen of America” într-o acțiune de marketing menită să atragă atenția asupra eforturilor sale de a produce vehicule electrice. Comunicatul de presă, postat pe site și însoțit de tweets, a fost preluat de o mare parte a media și a inclus o descriere detaliată a presupuselor sale eforturi de rebranding și a noilor sigle.

„Volkswagen of America nu își va schimba numele în Voltswagen. Redenumirea a fost concepută pentru a fi un anunț în spiritul zilei de 1 aprilie”, a declarat VW într-o declarație după eliminarea lansării de pe site-ul său media american. „Vom oferi actualizări suplimentare în această privință în curând”, a continuat compania.

Anterior, un purtător de cuvânt al VW de la sediul producătorului german din Wolfsburg a numit-o „o idee interesantă” de la departamentul de marketing.

VW a spus că a publicat în mod eronat o schiță a comunicatului fals luni și a luat-o jos după ce unii reporteri au scris povești despre aceasta. Apoi, a emis anunțul „oficial” marți, cu două zile înainte de April Fool’s Day.

Al doilea producător auto din lume se așteaptă să dubleze livrările de vehicule electrice și să sporească profiturile pentru marca sa de bază în acest an, după ce și-a intensificat trecerea la vehiculele complet electrice.

Brandul Volkswagen își propune să investească 16 miliarde de euro (19 miliarde de dolari) în electrificare și digitalizare până în 2025. S-a angajat să vândă un milion de vehicule electrice în întreaga lume până în 2025.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole