Volodimir Zelenski, nou mesaj pentru populație: Invadatorii rușii nu ne pot cuceri

Rușii nu au puterea să ne cucerească, spune președintele Volodimir Zelenski. Liderul de la Kiev a postat în cursul nopții un nou mesaj video în care s-a arătat încrezător că șansele Rusiei de a invada cu succes țara sa sunt mici.

Zelenski a făcut din nou apel către aliații occidentali, pe care îi îndeamnă să ajute mai mult Ucraina.

Volodimir Zelenski: „Invadatorii rușii nu ne pot cuceri. Nu au această putere. Nu au acest spirit. Se bazează doar pe violență și pe teroare. Pe arme, pe care le dețin din plin. Dar invadatorii nu au nicio bază naturală pentru viața normală. În așa fel încât oamenii să poată fi fericiți și să viseze. Sunt incapabili să ducă o viață normală! Oriunde Rusia a intrat pe teritoriu străin, visele au fost imposibile.

Repet aliaților și prietenilor noștri: trebuie să facă mai mult pentru țara noastră, pentru ucraineni și Ucraina. Pentru că nu este doar pentru Ucraina, dar pentru toată Europa.

Inamicul care țintește cu intenție orașe pașnice și ambulanțe și bombardează spitale nu se va opri la o singură țară dacă are puterea să meargă mai departe”.

1 COMENTARIU

 1. Aceasta este adevărata problemă a lui Putin?
  Tot ceea ce a rămas din fosta URSS este Rusia și Belarus?
  Doar cei doi stau împreună lângă steagurile respective? Națiunile din Caucaz și 5 Stau din Asia Centrală nu doresc să se implice și nici prea aproape de ele?
  Sunt sigur că vrea să recreeze URSS, dar nu ca un regim comunist, ci o dictatură represivă.
  PUTIN este paranoic – speriat de democrație – speriat de opinia publică care, se speră, va fi distrugerea lui și speriat de Occident.
  În starea sa mentală, îi este cu siguranță teamă de intrarea Ucrainei în UE și NATO.
  Războiul său actual împotriva unui întreg popor va fi probabil sfârșitul lui și va asigura că ceea ce se teme cel mai mult se va întâmpla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...