Volodmir Zelenski: Este un moment crucial pentru a decide aderarea Ucrainei la UE

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că acum este un ”moment crucial” pentru a decide cu privire la apartenența țării sale la Uniunea Europeană, într-un tweet, sâmbătă.

”Este un moment crucial pentru a încheia o dată pentru totdeauna discuția de lungă durată și a decide aderarea Ucrainei la UE. Am discutat cu @eucopresident despre asistență suplimentară eficientă și lupta eroică a ucrainenilor pentru viitorul lor liber”, a scris Volodimir Zelenski într-un tweet postat pagina sa oficială de Twitter.

Pe parcusul dimineții se sâmbătă, în timp ce lupta pentru Kiev continua, Zelenski a accesat de mai multe ori platforma de socializare pentru a posta actualizări.

Într-un videoclip de 40 de secunde intitulat „Nu credeți falsurile”, președintele a spus că nu va renunța la luptă. ”Sunt aici. Nu coborâm armele jos. Ne vom apăra țara, pentru că arma noastră este adevărul, iar adevărul nostru este că asta este pământul nostru, țara noastră, copiii noștri și vom apăra toate acestea”.

„Asta este. Atât am vrut să vă spun. Slavă Ucrainei”, a adăugat el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...