Voluntari libieni ar putea intra de partea Rusiei, în războiul din Ucraina. Motivul pentru care intră în conflict

Libia intenționează să-și trimită „voluntarii” de partea Rusiei, în războiul din Ucraina. Adevăratul lor scop pare a fi însă faptul că de aici ar putea dezerta și porni spre spațiul Uniunii Europene.

Potrivit informațiilor disponibile, în timpul vizitei șefului armatei naționale libiene Khalifa Haftar la Moscova, s-a ajuns la acorduri privind trimiterea de „voluntari” libieni în Ucraina, pentru a participa la ostilități de partea Federației Ruse„, a transmis Statul Major General al Forțelor Armate, conform agenției ucrainene de știri Ukrainski Novini.

Transferul mercenarilor este probabil să fie efectuat în cadrul companiei militare private „League” (fostă „Wagner”) cu aeronave ale Federației Ruse.

După cum a relatat anterior agenția ucraineană de știri, și mercenarii sirieni consideră participarea la război de partea Rusiei drept o șansă la migrația ilegală în țările Uniunii Europene.

Rusia a deschis 14 centre de recrutare de mercenari în Siria pentru războiul cu Ucraina.

În apropierea frontierei cu Ucraina, există deja tabere pentru cazarea și instruirea mercenarilor din Siria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...