Vot suspendat timp de o oră într-o secție din Sectorul 3 după ce o persoană a fost diagnosticată cu coronavirus

Procesul de votare a fost suspendat timp de o oră într-o secție din sectorul 3 al Capitalei. Un membru al biroului electoral a primit un mesaj prin care a fost informat că a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

„La o secție de votare din București, procesul electoral a fost suspendat temporar după ce un membru al biroului electoral, reprezentant al unui partid politic, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Bărbatul făcuse testul ieri și a primit azi rezultatul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajboc.

Conform Digi24, incidentul s-a produs în secția de vot numărul 551 din sectorul 3 al Capitalei. Președintele biroului electoral a luat decizia ca procesul de votare să fie suspendat timp de o oră, cât permite legea. După dezinfectarea spațiului a fost reluat procesul de vot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...