Vouchere în valoare de 100 lei pe lună pentru pensionari

Pensionarii dintr-un sector al Capitalei vor primi mai mulţi bani lunar, acordați sub formă de vouchere sociale în valoare de 100 lei pe lună, condiția fiind ca veniturile lunare să nu depăşească plafonul de 1.500 de lei.

Măsura este valabilă doar pentru pensionarii din sectorul 5 și a fost aprobată recent de către consilierii locali la propunerea primarului interimar Constantin-Ion Melnic.

Concret, 27 de consilieri au votat în cadrul unei şedinţe ordinare a Consiliului local în favoarea proiectului, în timp ce amendamentul privind majorarea sumei de la 100 la 150 de lei nu a trecut, potrivit Antena3.

„Se aprobă acordarea de beneficii sociale sub formă de tichete sociale pe suport electronic în valoare lunară de 100 de lei pensionarilor din sistemul public de pensii, rezidenţi în mod legal pe raza sectorului 5, ale căror venituri lunare nu depăşesc plafonul de 1.500 de lei”, se arată în hotărârea votată de consilierii locali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...