Voucherele de 500 de lei pentru elevi vin în decembrie. Nu însă la toată lumea

Ministrul Investițiilor și Fondurilor Europene, Marcel Boloş, susține că, începând cu data de 29 noiembrie și până la finele lunii decembrie, aproape 200.000 de copii din medii defavorizate vor primi tichete educaţionale în valoare de 500 lei pentru a-și cumpăra rechizite şi îmbrăcăminte.

Așa cum se știe, la acest moment, nu toți elevii au primit tichetele. În decembrie, chiar în prima săptămână, tichetele vor ajunge la aproximativ 190.000 de elevi, urmând ca în februarie 2023 alți 55.000 de elevi să se afle pe listă.

Ministrul Fondurilor Europene susține că, anul viitor, tichetele ar urma să aibă o valoare mai mare, 750 de lei, față de 500, acum, iar banii ar putea să fie distribuiţi mai devreme, în luna august, potrivit Observatornews.

În plus, se ca realiza şi o platformă informatică pentru a se verifica veniturile, dar se va apela și la baza de date de la ANAF şi inspectoratele şcolare, astfel încât să nu mai fie necesară adeverinţa de venit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...