Vrei sa faci un cadou inedit partenerului? Alege ceasuri pentru bărbați

Vrei să-ți impresionezi partenerul și să-i faci o surpriză plăcută fără a avea un motiv anume? Ești inspirată… aceste gesturi îi vor arăta cât de mult îl apreciezi. În astfel de situaţii poţi opta pentru ceasuri bărbăteşti. Sunt accesorii cu personalitate şi sunt preţuite de domni, indiferent de vârstă, statut şi stil vestimentar. Să vedem în rândurile următoare ce trebuie să urmăreşti pentru a avea certitudinea că alegi un ceas perfect și un cadou distins.

Detalii legate de stil vestimentar şi mod de viaţă

Un bărbat tânăr cu un stil de viaţă dinamic va aprecia un ceas bărbătesc cu aspect sport, cu brăţara realizată din silicon şi design modern. Va pune preț şi pe funcțiile ce îi vor permite să fie conectat permanent la evenimentele de actualitate. Alegând ceasuri bărbăteşti inteligente îi vei arăta că preţuieşti energia şi modul dinamic de viaţă pe care îl are.

Domnii maturi ce preferă lejeritatea ţinutelor causal vor fi încântaţi de un ceas causal cu brăţară metalică. Aceste accesorii sunt foarte versatile şi pot fi purtate cu aceiaşi lejeritate la serviciu şi în timpul liber. Pot fi oricând asortate cu ţinute casual cu blugi şi tricouri sau cu pantaloni chino şi cămăşi simple fiind soluţii care oferă personalitate ţinutelor. Optează pentru modele de ceasuri cu baterii solare şi mecanisme cuarţ. Sunt versatile şi sunt disponibile într-o varietate mare de dimensiuni. În plus aceste accesorii vin cu avantajul că sunt facil de întreţinut, păstrându-şi aspectul impecabil în timp.

Bărbaţii maturi ce preferă stilul smart şi pe cel elegant vor aprecia ceasurile de firmă cu brăţări din piele. Aceste variante au o eleganță aparte şi oferă notorietate ținutelor smart şi office impecabile. Poți opta pentru un ceas Fossil elegant sau pentru un model Tommy Hilfiger rafinat. Din fericire, în magazine oferta este foarte variată, astfel că poți opta pentru produsele mărcilor consacrate, precum Atlantic, Omega, Rolex, Seiko sau pentru brandurile mai nou apărute, a căror portofolii se evidenţiază în primul rând prin design.

Aspecte legate de mecanismul ceasului şi materialele din care este confecţionat

Cu siguranţă, îţi doreşti să oferi un cadou care să se potrivească stilului de viaţă al partenerului. De asemenea vrei să-i oferi un accesoriu pe care să-l folosească mult timp. Ca darul să îţi atingă scopul este recomandat să selectezi ceasul în funcție de garderobă. Trebuie, totuși, să acorzi atenţie şi detaliilor legate de aspect.

Sursa de imagine: Vladimir Trynkalo / Shutterstock.com

  • Un ceas cu mecanism cu cuarţ  şi brățară din oţel inoxidabil va fi uşor de întreținut şi se va potrivi perfect celor ce preferă îmbrăcăminte bărbaţi casual. Acești domni pun preț pe confort şi eficientă.
  • Un ceas cu mecanism mecanic și cu brăţara din piele este soluţia ideală pentru bărbați eleganți, pe cei ce pun preţ pe originalitate.
  • Ceasurile cu mecanisme automate sunt cele mai populare variante existente. Au avantajele că sunt facil de utilizat, sunt variate ca design și accesibile ca preţ. Există soluții moderne, sport, clasice astfel ca alegerea modelului perfect pentru partener este o sarcină ușoară, fie acesta este un tip dinamic sau unul comod.
  • Ceasurile hibride sunt creații relativ recente lansate de marii producători. Vin cu numeroase avantaje îmbinând designul modern cu funcțiile inovatoare. Sunt potrivite domnilor ce se găsesc mereu în acţiune şi celor ce îşi doresc accesorii ce facilitează realizarea acţiunilor cotidiene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole