Vremea în București: Vânt puternic, posibile ninsori și scădere bruscă a temperaturilor

Meteorologii au emis, luni, o prognoză specială pentru București. Potrivit ANM, în următoarele zile temperaturile scad semnificativ, iar vântul va amplifica senzația de frig. Sunt așteptate și precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și posibile ninsori.

De luni dimineață până marți dimineață, vremea rămâne închisă. Pe parcursul zilei trecător va ploua slab, iar noaptea se pot semnala precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul se va intensifica, mai ales după orele amiezii, astfel că va avea rafale ce vor atinge 50…55 km/h, amplificând senzația de frig.

Temperatura maximă va fi de 4…5 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

Începând de marți ora 8.00 până miercuri la ora 10.00, vremea se va răci față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a intervalului când vor fi condiții de ninsoare slabă. Vântul va avea intensificări pe parcursul zilei, cu rafale de 45…50 km/h, amplificând senzaţia de frig, apoi va slabi treptat în intensitate.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimă va fi de -6…-4 grade, mai scăzută în zona preorășenească, potrivit prognozei ANM.

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Iranul a lansat un atac cu drone asupra Israelului

UPDATE Ora 0,50 : Postul de televiziune american ABC relatează că, potrivit informațiilor armatei israeliene, atacurile iraniene au fost îndreptate exclusiv împotriva țintelor militare....

Vin luni grele pentru companiile din România! Falimentul bate puternic la...

Perspectivele economice destul de tulburi la nivel european, confirmate deja în Marea Britanie și Germania, au ridicat nivelul de alertă și în economia românească....