WhatsApp modifică politicile privind intimitatea

WhatsApp modifică din nou politicile privind intimitatea. Compania a fost amendată în Europa cu 225 de milioane de euro pentru încălcarea normelor GDPR.

Politicile de intimitate ale WhatsApp vor fi parţial rescrise, însă, produsul deţinut de Meta spune că, în fapt, nu se schimbă nimic.

Subdivizia Meta a anunţat deja că face apel împotriva deciziei, însă, în acelaşi timp, va rescrie cel puţin o parte a politicilor de intimitate pentru a evita viitoare alte litigii.

WhatsApp spune că modificările pe care le face nu reprezintă decât detalierea operaţiunilor existente şi că acestea nu aduc niciun fel de schimbări în modul în care sunt gestionate datele sau a felului în care utilizatorii folosesc aplicaţia.

Această ultimă menţiune este importantă pentru utilizatorii care s-ar teme că Meta încearcă, din nou, “ceva necurat”.

La începutul anului a existat un scandal declanşat tot de o schimbare o politicilor WhatsApp. Zeci de milioane de utilizatori au început la acel moment să folosească Telegram şi Signal.

Noua politică intră în vigoare imediat în Europa. Nu este necesar un nou acord din partea utilizatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...