Wizz Air a introdus două noi rute din București către Gran Canaria și din Cluj-Napoca către Billund

Wizz Air a introdus două noi rute din București către Gran Canaria (Insulele Canare), Spania și din Cluj-Napoca către Billund, Danemarca, cu un zbor săptămânal în zilele de sâmbătă pentru Gran Canaria și două zboruri săptămânale în zilele de miercuri și duminică pentru Billund. Primul zbor către Billund va decola pe 31 octombrie, iar către Gran Canaria pe 6 noiembrie. Biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil.

Noua rută către Billund cu plecare de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj vine în completarea rutelor operate deja de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă și Aeroportul Internațional Iași. Noua rută către Gran Canaria de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă este primul zbor operat din România către insulă.

Pentru o garanție în plus, Wizz Air recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.

CELE MAI NOI RUTE DIN BUCUREȘTI ȘI CLUJ-NAPOCA

RUTĂZILEPRIMUL ZBORDE LA
București – Gran Canariasâmbătă6 noiembrie 202139.99 EUR / 199 RON
Cluj-Napoca – Billundmiercuri, duminică31 octombrie 202124.99 EUR / 119 RON

Mai multe articole...

Cele mai citite articole