Wizz Air oferă, azi, reduceri de 20%

Wizz Air a anunțat pentru astăzi reduceri de 20% pentru anumite zboruri selectate. Promoția este valabilă pentru toți clienții, iar călătoriile pot avea loc până la finalul lunii iulie 2021. Rezervările se pot efectua pe wizzair.com sau prin aplicația de mobil WIZZ doar astăzi, 8 iulie.

Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge Flex la rezervare, ca măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii își pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără
nicio taxă și pot recupera 100% din tariful achitat inițial imediat, sub formă de credit, și pot schimba datele sau chiar rutele de oricâte ori doresc.

Wizz Air este compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai ecologică din Europa și operează o flotă de 141 de aeronave Airbus A320 și A321. O echipă de profesionişti în aviaţie asigură servicii superioare şi tarife foarte scăzute, ceea ce face ca transportatorul aerian să fie alegerea preferată a 40 de milioane de pasageri în anul financiar F20, care s-a încheiat pe 31 martie 2020.

Compania este listată la London Stock Exchange

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole