Wizz Air suspendă toate zborurile în Ucraina

Operatorul aerian low-cost Wizz Air suspendă temporar toate operaţiunile de zbor în Ucraina, în urma închiderii spaţiului aerian, au anunțat oficialii companiei..

„Din cauza evenimentelor actuale din Ucraina şi a închiderii spaţiului aerian, Wizz Air regretă să informeze clienţii că trebuie să suspende temporar toate operaţiunile de zbor din ţară. Pasagerii cu zboruri rezervate spre şi dinspre Ucraina pot găsi mai multe informaţii pe wizzair.com sau, alternativ, prin intermediul centrului de relaţii clienţi al companiei aeriene: 00380 893 202 532. Siguranţa şi securitatea pasagerilor şi a echipajului nostru rămân prioritatea noastră numărul unu şi sperăm că lucrurile vor reveni la normal în Ucraina în curând”, se precizează într-o declaraţie a reprezentanţilor companiei.

Preşedintele rus Vladimir Putin a anunţat joi, într-o alocuţiune televizată surpriză, o operaţiune militară în Ucraina pentru a-i apăra pe separatiştii din estul ţării, în contextul în care există zeci de mii de militari ruşi desfăşuraţi de mai multe săptămâni la frontierele Ucrainei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...