YouTube, Twitter, Facebook…Realitatea lui Zelenski

Rai News subliniază rolul jucat de președintele ucrainean Volodimir Zelenski în întreținerea unei atitudini pozitive și nu numai.

„Fără strategia lui mediatică, acum situația ar fi putut fi mult mai rea în Ucraina. Zelenski s-a transformat literalmente în fața ochilor noștri, într-o lume a cărei realitate este puternic modelată de YouTube, TikTok, Twitter, Instagram, Facebook”.

Aceeași opinie o are și săptămânalul german Der Spiegel, potrivit căruia, în înfruntarea cu Rusia, Zelenski joacă cel mai important rol al vieții sale. El „a devenit în esență erou peste noapte, David luptând cu Goliat. Binele împotriva răului. Un surprinzător președinte beligerant, un Churchill în jachetă militară, un om care până de curând era ridiculizat drept un clovn politic. Acum s-a catapultat prin forțe proprii pe scena mondială și are o audiență globală”.

De cealaltă parte, și Rusia poartă un război mediatic, mergând chiar până la a acuza vineri Google și YouTube de „terorism”, după cum semnalează cotidianul francez Le Figaro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...