Zece filme care dispar de pe Netflix în aprilie (VIDEO)

„The Bucket List”, „We are family”, „Downotown Abbey” și „A plastic ocean” sunt doar câteva titlurile mai multor filme ce vor dispărea în luna aprilie de pe Netflix.

Abonații platformei de streaming trebuie să se grăbească să le vizioneze că să nu le mai piardă din vizor.

The Bucket List

În urma cu mulți ani, profesorul de filosofie al lui Carter Chambers (Morgan Freeman) dăduse drept tema studenților săi alcătuirea unei liste cu tot ceea ce și-ar dori să facă și să vadă înainte de a-și da obștescul sfârșit. Însă, realitatea vieții de adult i-a schimbat planurile.

Căsătoria, copiii, miile de griji zilnice și cei 46 de ani de serviciu ca mecanic auto au transformat treptat aceasta listă de dorințe într-o amintire cu gust amar, reducând-o la un exercițiu mental prin care Carter făcea ca timpul sa treacă mai repede în timp ce repara mașini.

Pe de alta parte, miliardarul Edward Cole (Jack Nicholson) n-a văzut în viață lui o listă care să conțină altceva decât cifre. De când se știe, a fost prea ocupat cu afacerile și construirea propriului său imperiu financiar pentru a se gândi vreodată, între două achiziții și numeroase cafele, ce și-ar dori cu adevărat în viață.

Macho

Macho este un film mexican din 2016, regizat de Antonio Serrano și jucat de Miguel Rodarte, Cecilia Suárez, Aislinn Derbez și Renato López. Paul Julian Smith descrie filmul drept o „comedie post-homofobă”.

 

We Are Family

Remake al filmului din 1998 (Stepmom) cu Julia Roberts si Susan Sarandon, “Step mom” sau “We are family” este povestea a la Bollywood a unui cuplu divortat – Arjun Rampal & Kajol, celor 3 copii ai lor si respectiv a mamei vitrege – Kareena Kapoor.

Recent divorțat, bogătașul Aman (Arjun Rampal), păstrează o bună relație cu fosta soție Maya (Kajol) si cu cei 3 copii ai lor, chiar daca se consolează în brațele mai tinerei Shreya (Kareena Kapoor), spre disperarea fostei neveste.

Situația se schimbă în momentul în care Maya este obligată să devină aliata cu fosta rivala spre binele copiilor, creând astfel cadru unei povești emoționante. Un atu în plus al peliculei, filmată în Australia , muzica specifică și soundtrack de Shankar-Eshaan-Loy.

Watchmen 

Într-o societate umană alternativă, în anul 1985 zilele de glorie ale supererorilor costumați sunt de mult apuse. Aceștia sunt acum în afara legii, singurii care-și mai pot exercita puterile fiind cei aflați în slujba guvernului Statelor Unite.

Când unul dintre ei este ucis brutal, ceilalți pornesc o investigație pentru a-l descoperi pe asasin. Eroii reuniți scot la iveală o conspirație diabolică, care vizează anihilarea tuturor supereroilor, în scopul de a influența balanța puterilor dintr-o lume nu foarte diferită de a noastră.

Bibi and Tina

Bibi Blocksberg este o fată cu puteri supranaturale: este o vrăjitoare. Ea își petrece vacanțele de vară la școala de echitație cu cea mai bună prietenă a ei, Tina.

The Wedding Party

The Wedding Party este un film de dramă romantică comedian din 2016, regizat de Kemi Adetiba. A avut premiera pe 8 septembrie 2016 la Festivalul Internațional de Film de la Toronto din Canada și pe 26 noiembrie 2016 la Eko Hotel and Suites din Lagos.

Despicable Me

Dispicable Me” este povestea celui mai mare super-ticălos care își găsește nașul când în viața lui intră trei fetițe inocente. Într-o suburbie fericită înconjurată de gărdulețe albe și tufe de trandafiri se află o casă neagră care zace în mijlocul unei peluze părăginite.

Această casă ascunde un secret teribil, neștiut și nebănuit de nimeni din vecini. Înconjurat de o armată de minioni, maleficul Gru (voce – Steve Carell) pune la cale jaful secolului, de proporții astronomice. O să fure luna.

The Chalet

The Chalet este un serial de televiziune francez cu șase episoade, creat de Alexis Lecaye și regizat de Camille Bordes-Resnais, care a avut premiera pe 26 martie 2018 la France 2.

Serialul a fost distribuit la nivel internațional de Netflix între 2018 și 2022 și povestește despre niște prieteni strânși într-o cabană izolată din Alpii francezi pentru o escapadă de vară. Tinerii sunt prinși într-o capcană mortală când iese la lumină un secret întunecat.

Downton Abbey

Famila Crawley și angajații lor se pregătesc pentru cel mai important moment din viața lor: vizita regelui și a reginei. Vizita alaiului regal va declanșa scandaluri, va face să se înfiripe iubiri, va lăsa în urmă intrigi care vor pune sub semnul întrebării viitorul conacului Downton.

A Plastic Ocean

Un realizator de documentare descoperă că oceanele lumii sunt pline cu deșeuri de plastic și investighează impactul ecologic al poluării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole