Zeci de percheziții în Capitală și în alte 24 de județe ale țării. Reprezentanții unei clinici de înfrumusețare, vizați

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ), anunță că astăzi au loc zeci de percheziții în București și în alte 24 de județe ale țării, într-un dosar în care sunt cercetate mai multe infracțiuni, inclusiv evaziune fiscală și exercitarea fără drept a unei profesii.

Faptele de mai sus ar fi fost comise de reprezentanții unei clinici de înfrumusețare din Capitală, informează sursa citată.

”În cursul zilei de 10 iunie 2021, procurorii Secției de Urmărire Penală și Criminalistică a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au dispus efectuarea a 45 de percheziții domiciliare în București și în alte 24 de județe, la domiciliile unor persoane fizice și sediile unor persoane juridice cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evaziune fiscală, spălare de bani, vătămare corporală, fals intelectual și exercitarea fără drept a unei profesii”, se arată în comunicatul citat.

Potrivit anchetatorilor, reprezentanții clinicii nu ar fi menționat în evidențele contabile procedurile de înfrumusețare pe care le efectuau și nici nu ar fi îndeplinit condițiile necesare pentru efectuarea profesiei.

”Infracțiunile cercetate au fost săvârșite de către reprezentanții unei clinici de înfrumusețare ce funcționează în municipiul București, cu ocazia efectuării procedurilor de înfrumusețare – invazive sau noninvazive -, atât la sediul acesteia, cât și în alte locații partenere de pe teritoriul țării de către angajați/colaboratori, fără a le evidenția în sistem contabil și fără a îndeplini condițiile esențiale pentru exercitarea unei astfel de profesii.

Acțiunea beneficiază de sprijinul Direcției de Investigare a Criminalității Economice a IGPR”, se mai menționează în comunicatul procurorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

La un pas de tragedie, tot în Dâmbovița. O cisternă cu...

O nouă tragedie era să aibă loc tot în județul Dâmbovița. O cisternă plină cu GPL a acroșat un parapet pe autostrada București-Pitești și...