Zeci de români blocați în aeroportul din Barcelona, după ce Wizz Air a vândut mai multe bilete decât locuri în avion

Zeci de români care doreau să se întoarcă din Barcelona la București, nu s-au putut îmbarca, vineri, în avion deoarece nu mai erau locuri. Compania Wizz Air a vândut mai multe bilete decât capacitatea aeronavei.

Pasagerii care nu s-au putut îmbarca în zborul care a decolat spre București vineri seară la ora 20.40, au povestit că au aflat la îmbarcare că nu mai sunt locuri pentru ei. De asemenea, ei spun că nu a fost niciun reprezentant al companiei aeriene în aeroport, pentru a le da explicații sau a le spune ce se întâmplă mai departe.
După mai multe ore petrecute în aeroport, românii au fost anunțați că le vor fi rambursați banii pe bilete și li se vor oferi locuri în următoarea aeronavă care zboară spre București.

Într-un răspuns oficial, compania susține că a fost obligată să schimbe aeronava care opera acest zbor și aceasta era mai mică.

„Din când în când, mai ales într-un context dinamic şi în continuă schimbare, care variază de la restricţii volatile la vârfuri în ceea ce priveşte cererea pe multe rute de vară, s-ar putea întâmpla ca Wizz Air să fie obligată să facă schimburi operaționale de ultim moment ale aeronavelor pentru a menține operațiunile de zbor, așa cum este practica normală în industria aviației”, a precizat WizzAir, potrivit Libertatea.

Compania cere scuze pasagerilor afectați și precizează că ei au primit rambursare integrală a biletului sau li s-a asigurat rezervare la următorul zbor cu asigurarea hotelului pentru cazare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole