Zeci de taximetriști din zona aeroporturilor, amendați de polițiști. Ce nereguli au descoperit oamenii legii

Joi, 3 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Direcției de Poliție Transporturi au organizat o acțiune de control privind legalitatea desfășurării transportului rutier în regim  „TAXI” și „în regim închiriere” în zona aeroporturilor din România.

În cadrul controlului au fost verificate 249 de autovehicule, au fost legitimate 306 persoane, fiind aplicate 85 de amenzi în valoare de aproape 28.000 de lei.

Din totalul amenzilor, 7 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 38/2003 privind transportul de persoane în regim de taxi şi în regim de închiriere, cu modificările și completările ulterioare și 67 pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice și 11 la alte acte normative.

De asemenea, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare pentru defecțiuni tehnice și a fost reținut un permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...