Zelenski: Armata rusă nu ar fi ea însăşi dacă nu ar ucide

„Rusia a uitat tot ce era important pentru învingătorii celui de-Al Doilea Război Mondial”, a acuzat duminică preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, în ajunul comemorărilor din Rusia, de la 9 mai, care sărbătoresc victoria asupra Germaniei naziste.

Volodimir Zelenski a criticat vehement într-un mesaj video duminică seară „bombardamentele violente” din mai multe regiuni ucrainene, dintre care unul s-a soldat cu moartea a 60 de persoane într-o şcoală din est, „de parcă nu ar fi astăzi 8 mai astăzi, ca şi cum mâine nu ar fi 9, într-un moment în care cuvântul cheie ar trebui să fie pacea pentru toţi oamenii normali”.
„Ucraina şi lumea liberă îşi vor aduce aminte despre asta”, a afirmat el.

Potrivit lui Zelenski, Ucraina „a arătat că face parte din lumea liberă şi dintr-o Europă unită” în faţa „independenţei Moscovei în rău şi ură, pe care toată lumea o va vedea mâine”.

Luni, tradiţionala paradă militară de 9 mai va avea loc la Moscova în Piaţa Roşie, o ocazie pentru Rusia de a face o demonstraţie de forţă în plină invazie a Ucrainei.

„Armata rusă nu ar fi ea însăşi dacă nu ar ucide”, a acuzat din nou Zelenski în mesajul său video, referindu-se la cele „60 de persoane ucise” într-un bombardament, sâmbătă, asupra unei şcoli din estul Ucrainei unde se refugiaseră mai mulţi civili.

1 COMENTARIU

  1. Rușii care au un punct slab pentru bărbații scunzi cheli și cu idei prostești vor cere ca trupul lui Putin să fie îmbălsămat pentru viață veșnică și să fie plasat lângă Lenin în mausoleul egiptean uns de un preot creștin ortodox.

    Rușii își vor aminti cu drag de Putin ca fiind un creier criminal copleșitor care nu și-a putut otrăvi adversarii în mod corespunzător, astfel încât cei mai mulți dintre ei nu au murit.

    În calitate de lider de televiziune al fascismului rus, care a încercat să înece Europa în sânge, dar a cărui armată veche nu a putut avansa la treizeci de mile de granița cu Rusia, pierzând în același timp mai mulți adolescenți și generali decât în ​​cele două Război din Cecenia la un loc și încă refuzând să sune este „război”.

    Ca șantajist de război nuclear, căruia i-au lipsit mingile pentru a-și îndeplini amenințările, după ce a auzit că SUA ar fi dezvoltat o micro-bombă nucleară care poate distruge orice buncăr, indiferent cât de adânc.

    Cu adevărat, entitățile istorice apar de două ori, prima ca tragedie, a doua ca farsă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...