Zelenski: „Nu credem pe nimeni”. Oare de ce?

Publicat: 31 mart. 2022, 23:00, de Eliza Popa, în News , ? cititori
Zelenski: „Nu credem pe nimeni”. Oare de ce?
Zelenski

„Acum este un punct de cotitură în Ucraina”, a spus Zelenski în discursul său de seara trecută. Un discurs care nu a trecut neobsevat, ca de obicei, dar care a trezit „suspiciunea”  unora dintre analiști.

Zelenski a descris acum un „punct de cotitură” în războiul Ucrainei cu Rusia, adăugând că până acum în discuțiile de pace „negocierile continuă, dar deocamdată este doar o chestiune de cuvinte” și că „Nu crede pe nimeni”, potrivit SkyNews

El a adăugat: „Sunt și alte cuvinte despre presupusa retragere a trupelor ruse de la Kiev și Cernihiv. Despre presupusa reducere a activității ocupanților în aceste direcții. „Știm că aceasta nu este o retragere, ci consecințele exilului. Consecințele muncii apărătorilor noștri. „Dar vedem și că în același timp există o acumulare de trupe rusești pentru noi lovituri în Donbas. Și ne pregătim pentru asta. (…) Nu credem pe nimeni – nu avem încredere în nicio frază frumoasă. Există o situație reală pe câmpul de luptă. Și acum – acesta este cel mai important lucru”.