Valeriu Gheorghiță: Vrem să marcăm Ziua Copilului cu un maraton de vaccinare pentru adolescenți

Valeriu Gheorghiță, președintele CNCAV, a anunțat că se pregătește un maraton de vaccinare național pentru adolescenții cu vârste de peste 16 ani, cu ocazia Zilei Copilului.

Cel mai probabil, în zilele de 31 mai- 1 iunie, centrele dedicate acestora vor funcționa non-stop.

„Intenționăm ca între 31 mai-1 iunie să organizăm un maraton la nivel național pentru vaccinarea celor din grupa de vârstă 16-18 ani și dacă o să avem autorizarea și pentru cei de peste 12 ani. Avem în plan această activitate de vaccinare. Ne-am dori să funcționeze neîntrerupt cel puțin 24 de ore, pentru a oferi posibilitatea unui număr cât mai mare de tineri să se poată prezenta însoțiți de un aparținător, părinți sau bunici.

Se va asigura și vaccinarea celor programați prin platformă, dar vom avea această posibilitate, având în vedere celebrarea Zilei Copilului. Vrem să marcăm această zi. Toate detaliile vor fi prezentate când vor fi definitivate”, a declarat coordonatorul campaniei de vaccinare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...