Ziua Femeii, sărbătorită de PSD cu două zile întârziere! Pe afiș sunt doar bărbați

Publicat: 10 mart. 2023, 12:25, de Cristian Matache, în POLITICĂ , ? cititori
Ziua Femeii, sărbătorită de PSD cu două zile întârziere! Pe afiș sunt doar bărbați

Femeile ne dau puterea”, scrie pe site-ul PSD. Atât de mult încât de Ziua Femeii, serbată pe 10 martie, la Câmpia Turzii, amfitrionii vor fi doar bărbații.

„Promovarea muncii decente, accesului la drepturi pentru comunitățile marginalizate sunt reforme care se datorează implicării femeilor din politică!” Așa poate citi cineva care s-a întâmplat să intre pe site-ul PSD. Iar dacă bagă un ochi de afișul de mai jos,

respectivul/respectiva constată că petrecerea de la Milexim Ballroom, Câmpia Turzii, din această seară va fi patronat numai de bărbați.

Va fi petrecere mare de Ziua Femeii, sărbătorită cu întârziere de două zile. Femeia este evident în prim plan pentru că altfel nu apăreau pe afișul evenimentului Avram Gal, Răzvan Ciortea, Vasile Dâncu, Marius Budăi, Alexandru Cordoș, numai bărbați, unul și unul. Nu s-a găsit nicio femeie să fie pusă pe afișul în cauză?

Prezent la petrecere, ministrul Marius Budăi ar fi avut două episoade în care ar fi avut o conduită nepotrivită faţă de femei, a relatat Libertatea, citând surse din PSD. Un prim episod ar fi fost în luna august a anului trecut, când Budăi ar fi sunat o deputată în timpul nopţii, cât era la un hotel din Olimp, iar soţul deputatei a trebui să coboare la recepţie pentru a rezolva problema.

El a fost apărat de președintele PSD, Marcel Ciolacu, „Nu, nu am avut această discuţie. Nu cunosc. Mă întrebaţi dacă domnul Budăi a dat un telefon unei colege de partid la 02.00 noaptea? Unde este cazul excepţional? Nu, care este cazul că nu înţeleg. Întrebaţi-l pe domnul Budăi. Nu am aceste detalii. Presupun că domnul Budăi vă poate răspunde foarte exact. Eu am avut o discuţie cu domnul Budăi şi m-am lămurit. Părerea mea este că nu văd care este cazul. Aveţi dovezi în acest sens, aveţi ceva detaliat sau aveţi o vedetă personală cu domnul Budăi? Vă rog frumos, când aveţi ceva concret”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat la Parlament dacă i-a recomandat lui Marius Budăi să nu mai bea alcool.