Ziua Forțelor Terestre: Expoziții de tehnică militară, concerte și tradiționala retragere de forțe

Manifestările dedicate Zilei Forţelor Terestre Române (23 aprilie) continuă sâmbătă cu expoziţii de armament, echipamente şi tehnică militară, concerte ale muzicilor militare şi tradiţionala retragere cu torţe.

În cursul dimineţii sunt programate ceremonii militare şi religioase de depuneri de coroane de flori la Monumentul eroilor căzuţi în teatrele de operaţii şi la Monumentul Infanteriei.

Între orele 11,00 şi 17,00, în Parcul Carol I va fi o expoziţie de armament, echipamente militare şi tehnică, standuri destinate promovării carierei militare, precum şi exerciţii demonstrative.

Tot în Parcul Carol I, între orele 17,00 – 19,30, este programat un concert de fanfară susţinut de Muzica Militară a Brigăzii 1 Mecanizată „Argedava” şi un spectacol de tip „drill-team” cu militari ai Brigăzii 30 Gardă „Mihai Viteazul”.

De la ora 20,00, va avea loc retragerea cu torţe pe traseul Parcul Carol I – Palatul Parlamentului – sediul Ministerului Apărării Naţionale – şos. Panduri – Palatul Cotroceni – bd. Vasile Milea – sediul Statului Major al Forţelor Terestre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Arafat şi şefii IGSU, cercetaţi penal de procurorii militari pentru vătămare...

Exploziile de la staţia GPL din Crevedia au scos în evidenţă modul defectuos de intervenţie al departamentului condus de Raed Arafat. Evenimentul de la...