Zodiac CHINEZESC saptamana 28 noiembrie – 4 decembrie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiacul chinezesc pentru 28 noiembrie – 4 decembrie 2022. Din 1 februarie 2022 ne bucuram de Noul An al Tigrului de Apa. Anul acesta se anunta cu totul exploziv. De regula, incepe cu o lovitura puternica si se termina cu un ton inabusit. Este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete. Afla mai multe detalii aici.

Citește mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Trebuie sa te concentrezi mai mult pe solutii decat pe problemele in cauza. Daca esti in cautare de raspunsuri, nu teminti singur. Fii cinstit cu tine insuti. Asculta acea voce interioara deoarece ea este motorul care iti poate aduce fericirea. Exploateaza-ti energia Yin!

Compatibilitate zodii. Aceștia sunt nativii care formează perechi reușite

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Concentreaza-te mai mult pe nevoile tale si mai putin pe nevoile altora. Inainte de a te angajat cu ceva, fii sigur ca doresti cu adevarat sa faci acel lucru. Daca vrei ca o dorinta sa ti se indeplineasca, scrie visul pe hartie, apoi imagineaza-ti cu oamenii si Universul contribuie la transpunerea lui in realitate. O saptamana in care ar trebui sa te concentrezi mai mult pe a primi! Exploateaza-ti energia Yin.

Compatibilitate zodii în afaceri. Aceste cupluri construiesc împreună imperii

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Aceata saptamana este foarte importanta pentru a petrece mai mult timp alaturi de cei dragi tie. Fii implicat in timpul petrecut cu ei, nu te prezenta doar ca o “piesa de mobilier”. Daca ceva teretine in a-ti desfasura activitatea, analizeaza acest sentiment. Vezi ce anume te forteaza sa bati pasul pe loc. Daca vrei sa fii fericit, exerseaza mai mult compasiunea! Exploateaza-ti energia Yang in aceasta saptamana!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

https://sfatulparintilor.ro/horoscop-3/horoscop-saptamanal-3/zodiac-chinezesc/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...