Zodii care nu se lasă păcălite. Acești nativi au o intuiție de detectiv

Putem afla multe lucruri despre cei din jurul nostru având la îndemână particularitățile zodiacale. Cu ajutorul acestora vei știi care sunt cei în care te poți încrede și de cine ar trebui să te ferești. În Horoscop sunt anumite zodii care nu se lasă păcălite în nici un context al vieții și care au un dar aparte de a „citi” dincolo de cuvinte sau mimica feței.

Zodiile pe care nu le poți minți niciodată

Intuiția funcționează extrem de bine în ceea ce îi privește pe acești nativi. Oricât de bine împachetat vine un neadevăr spre ei, aceștia îl vor recunoaște negreșit. Zodiile care sunt capabile să descopere orice ascunziș sunt de altfel, cele considerate și adevărații „detectivi” ai zodiacului.

Rac

Înainte de orice alt aspect trebuie să știi că odată ce ai trădat încrederea unui nativ Rac, va fi foarte dificil să o mai recuperezi. Aceste zodii intuiesc extrem de bine următoarea ta mișcare și își dau seama rapid dacă minți sau nu. Se spune despre Raci că sunt înzestrați cu o putere aparte, supranaturală legată de viziunea asupra celor din jur. O persoană născută sub semnul Racului, care știe să își folosească intuiția nu are nevoie de multe indicii despre tine. Te va citi ca pe o carte deschisă întotdeauna.

Fecioară

Nativii Fecioară reușesc să pătrundă parcă în gândurile tale și să îți spună lucruri pe care numai tu le știi. Cu siguranță ți s-a întâmplat acest lucru măcar o dată și te-ai întrebat cum e posibil. Fecioara este simbolul echilibrului, al unei conexiuni aparte cu Universul. Percepția lor despre ceea ce îi înconjoară poate fi de o acuratețe înspăimântătoare deseori.
Dacă ai alături o persoană dragă născută sub acest semn zodiacal al fi bine să te gândești de două ori înainte de a o minți în vreun fel.
Nu doar că va descoperi rapid acest lucru, dar nu te va ierta niciodată.

Săgetător

Sufletele alese sunt deseori denumiți cei care vin pe lume în zodia Săgetătorului. Aceștia au capacitatea de a pătrunde în profunzimea gândurilor celor din jurul lor fără prea mult efort. Sunt foarte empatici și nu vor suporta să știe că cineva din jurul lor suferă. Astfel, la cât de generoși și calzi sunt ei, au aceeași pretenție de la cei din jurul lor..Nativii Săgetător au o intuiție de fier, iar dacă le ascunzi adevărul vor descoperi totul.
Dezamăgirea din ochii lor va fi mai dureroasă decât orice mustrare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Arafat şi şefii IGSU, cercetaţi penal de procurorii militari pentru vătămare...

Exploziile de la staţia GPL din Crevedia au scos în evidenţă modul defectuos de intervenţie al departamentului condus de Raed Arafat. Evenimentul de la...