Zodii considerate vampiri energetici. Cum te poți apăra de ele

Vampiri energetici” reprezintă terminologia care îi are în vizor pe cei din jurul nostru considerați toxici. Aceste zodii sunt considerate vampiri energetici și le poți recunoaște cu ușurință.

Zodii considerate vampiri energetici TAUR

Cei născuți în zodia Taur au o doză de cinism aparte care face din personalitatea lor una toxică. Evident, exemplul nu este aplicat în toate cazurile însă anumiți nativi născuți sub acest semn zodiacal au această tipologie.

Dacă ești o persoană care se lasă ușor afectată de opiniile critice ale celor din jur, ar fi mai bine să stai departe de ei.

Femeile Taur pot fi extrem de geloase și chiar te pot sufoca deseori cu controlul excesiv.

Cum sunt bărbații născuți în luna noiembrie. Cele mai importante 10 trăsături!

Zodii considerate vampiri energetici FECIOARĂ

Nativii Fecioară au în ADN dorința de a face totul cât se poate de meticulos. Nu vor înțelege niciodată că nu toți oamenii se nasc cu acest mod de a privi viața.

Din acest motiv, Fecioarele te vor cotropi cu opiniile lor despre dezvoltare, parcursul pe care ar trebui să îl ai și rezultatele tale. Dacă lucrezi cu un astfel de șef de exemplu, în mod cert, discuțiile tensionate vor fi la ordinea zilei.
Totuși, pe plan amoros, cei născuți în zodia Fecioară nu sunt atât de obsedați de parteneri. Simțul lor de control se activează doar în relațiile profesionale. De cele mai multe ori vor avea de pierdut din acest motiv.

Compatibilitatea zodiilor. Perechile de nativi care au succes pe final de an

Zodii considerate vampiri energetici SCORPION

Tipicul persoanelor care fac o dramă din orice și se plâng tot timpul, Scorpionii se alătură cu succes categoriei vampirilor energetici. Acești nativi sunt atât de dornici de a te convinge că opinia lor este universal valabilă.. astfel, sunt dispuși să te copleșească ore întregi cu explicațiile interminabile.

După o discuție lungă cu un nativ Scorpion nu te mira dacă te confrunți cu o durere de cap puternică. De altfel, un alt semn că ai fost victima atacului energetic al lor este oboseala cronică și chiar paloarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...